Døre og vinduer

Mange penge at spare

Er døren blevet slidt, og trænger vinduerne til at blive skiftet? Vi udskifter hurtigt, billigt og effektivt døre og vinduer i træ og alu nær Silkeborg og Viborg. I et vist omfang kan vi tillige reparere skader, dog ikke mekaniske døre eller vinduer. Råd i karmen løser vi snildt. Vore medarbejdere har mange års erfaring med al slags tømrerarbejde og ved alt om at skifte almindelige vinduer og døre.

Der kan være mange penge at spare ved at skifte til mere energirigtige vinduer. Ved at skifte dine en utæt dør og vindue undgår du desuden træk og kuldestråling eller kuldenedfald. Ved at undgå kondens på vinduerne, undgår du samtidig råd og skimmelsvamp. Alt dette opnår oven i en stor besparelse på din varmeregning.

Vi rådgiver så det hele passer sammen

Er dit hus af ældre model, har du måske rigtig gode vinduer, der blot kræver, at vi monterer nye forsatsvinduer på de gamle vinduer. Vinduer og døre skal passe til bygningen, så vi rådgiver også gerne om, hvilke døre og vinduer, som du skal bevare og reparere, eller hvilken type du skal installere i stedet for de eksisterende.

Vi tilbyder desuden glas til butiksfacader. Hvis opgaven er meget stor, har vi en række pålidelige samarbejdspartnere, som kan løfte opgaven. Vore leverandører er udvalgt med kvalitet og prisbevidsthed for øje, så vi leverer blandt andet vinduer fra STC Vinduesfabrik, Hvidbjerg Vinduet og Bango Vinduer.

Kontakt din tømrer

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i f.eks. Silkeborg eller Viborg, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf:
61 26 00 03, hvor vi sidder parate til at hjælpe dig.​​

Vil du ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​​

​Kjellerup Tømreren er altid klar på en snak om jeres byggeprojekt, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning.