Energirådgivning & energirenovering

Hvis dit nuværende hus trænger til at få lavet energirenovering, så hjælper vi dig gerne på vej med energirådgivning. Hos Kjellerup Tømreren er vi specialister i energirådgivning, og du kan derfor være sikker på, at vi kan hjælpe dig godt på vej, hvis du har brug for at få foretaget en energirenovering. Vi kan hjælpe med energirådgivning i både Kjellerup og Silkeborg.

Hvorfor modtage energirådgivning?

Hvis du skal have lavet en form for energirenovering i dit hus eller i din virksomhed, så er det en rigtig god idé at få en fagperson ind over, som kan give energirådgivning, inden du giver dig i kast med renovationen. Her hos Kjellerup Tømreren er vi specialister i både termo- og energiruder, så vi kan give dig en masse gode råd og vejledning, hvis du lader os stå for din energirådgivning.

Spar penge på varmeregningen

Når vi kommer ud for at give dig energirådgivning, så kommer vi med vores bedste bud på, hvordan du nemmest kan optimere dit varmeforbrug ved at enten skifte ruderne i de nuværende vinduer eller ved simpelthen at sætte helt nye energivenlige vinduer op i stedet. Med energivinduer vil du kunne spare penge på din varmeregning, da de isolerer bedre, og samtidig slipper du også for den træk og kulde, som kan komme fra vinduerne. Der findes mange forskellige typer af energivenlige vinduer og termovinduer, så ved at booke os til at give dig energirådgivning, så kan vi finde de vinduer, som passer bedst til dig!

Kontakt din tømrer

Kontakt os på tlf. 61 26 00 03 for at høre nærmere om energirådgivning nær Silkeborg, Viborg og omegn.

Vil du ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​​

​Kjellerup Tømreren er altid klar på en snak om jeres byggeprojekt, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning.