Isolering

Nem besparelse på varmeregningen

Efterisolering er den den hurtigste, nemmeste og billigste måde til at opnå besparelser på varmeregningen. Der findes mange forskellige typer isolering og slags isoleringsmateriale, så det kan for lægmand være svært at skaffe sig overblik over, hvad der kan gøres, og hvor meget det vil koste.

Få en uddannet energivejleder hjem til dig

Vi er eksperter i isolering af hulmur, tag, skillevægge, døre og vinduer og kører nær Viborg & Silkeborg. Vi foretager loftisolering og isolering mellem etageadskillelse samt isolering af ydervægge, indervægge og skunke.Vi sender gerne uden beregning en uddannet energivejleder hjem til dig, så I sammen kan gennemgå din bolig. Vi ser på, hvilke isoleringsløsninger du kan vælge, og hvordan det vil være mest praktisk og billigst for dig. Hvis du ønsker en plan og en beregning af udgifterne for isolering, kan vi naturligvis mod beregning give dig dette også.

Du opnår udover besparelser på varmeregningen også et bedre indeklima med mindre træk og kulde. Hvis du for eksempel vælger at hulmursisolere din bolig, kan du forvente at have tjent udgiften ind på mellem et til tre år. Isolering af et loft på 120 kvm er tjent hjem i løbet af fire år. Med en bedre energimærkning fra isolering bliver dit hus også mere værd og nemmere at sælge. Samtidigt er du med til at passe på miljøet, fordi du bruger mindre energi til at opvarmning, og med en isolering nedsætter du også risikoen for kondens og skimmelsvamp.

Kontakt din tømrer

​Kontakt Kjellerup Tømreren på tlf.: 61 26 00 03 for en uforpligtende samtale om isolering i din bolig i Viborg, Bjerringbro og omegn. Du kan også sende os en mail på: kjtomreren@gmail.com​.

Vil du ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​​

​Kjellerup Tømreren er altid klar på en snak om jeres byggeprojekt, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning.