Nybyggeri

Vi rådgiver og kan påtage os alle tømreropgaver

Få hjælp og rådgivning til dit nybyggeri nær Silkeborg og Viborg. Uanset om du skal i gang med at bygge villa eller dit firma står over for et større erhvervsbyggeri, kan vi løse delopgaver i projektet eller påtage os totalentreprisen. Vi kan påtage os alle tømreropgaver i forbindelse med nybyggeri fra facademontage til fodpaneler.Forkæl din ny villa eller sommerhus med flot tømrerarbejde af høj kvalitet.

Vi har kendskab til alle lovgivningsmæssige krav til nybyggeri og kan rådgive dig, så du får tænkt energibesparelser ind i projektet fra begyndelsen. Vore arkitekter står klar til at hjælpe med tegninger og design, så dit nybyggeri både bliver solidt og energirigtigt, og så du får sat dit personlige præg på slutresultatet. Gennem vore samarbejdspartnere får du det største og bedste udvalg i materialer. Vi lægger stor vægt på kvalitet til konkurrencedygtige priser, så du får de bedste materialer og arbejde til den laveste pris når vi udfører nybyggeri.

Mangeårig erfaring med nybyggeri

Vore medarbejdere har mange års erfaring med nybyggeri, så du kan trygt overlade styringen til os. Vi har erfaring med mange typer opgaver inden for nybyggeri i alt fra etageejendomme til byggeri af flotte villaer og sommerhuse. Lad os styre projektet fra start til slut. Du skal ikke tænke på detaljerne, og vi sørger naturligvis også for at holde dig opdateret under hele processen af dit nybyggeri.

Kontakt din tømrer

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med nybyggeri af dit nye sommerhus eller villa i Bjerringbro, Viborg eller Silkeborg. Ring også meget gerne på tlf.: 61 26 00 03​ eller send os en mail kjtomreren@gmail.com​ hvis du vil høre mere om nybyggeri.

Vil du ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​​

​Kjellerup Tømreren er altid klar på en snak om jeres byggeprojekt, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning.