Nyt køkken

Vi monterer og installerer

Det kan være et meget omstændigt projekt at installere et nyt køkken, og drømmekøkkenet kan hurtigt blive til et mareridt, hvis mål og aftaler ikke går op i en højere enhed. Her kommer vi på banen, så du blot kan læne dig tilbage i vished om, at dit køkken kommer op til tiden og uden fejl.

Vi monterer køkkener fra alle leverandører nær Silkeborg og Viborg. Typisk starter vi med at rive det gamle køkken ned, inden der etableres nye rør, afløb og el. Vores murer støber gulve, pudser vægge og monterer fliser. Ved montering af nyt køkken, monterer vi armaturer, afløb og vask. Måske skal loftet også renoveres, inden maleren finpudser vægge, sætter væv op og maler. Vi renoverer også gerne dit gamle køkken, så du og din familie kan få et tidssvarende køkken som centrum for jeres familieliv.

Installation af hårde hvidevarer

Vi installerer desuden alle former for hårde hvidevarer som vaskemaskiner og tørretumblere. Vi hjælper og rådgiver i planlægningsfasen og udfører det hårde arbejde i installationsfasen. Det kan være svært for en ikke-fagkyndig at vurdere omfang og budget for et nyt køkken, hvis man ikke har erfaring med den type projekter. Vi har stor erfaring og kan nemt udarbejde en plan for projektet. Med en realistisk og gennemarbejdet budget vil det være nemmere for dig at få dit penge- eller realkreditinstitut med på idéen om et nyt køkken.

Kontakt din tømrer

Kontakt Kjellerup Tømreren for en uforpligtende samtale om et nyt køkken, så din drøm kan blive til virkelighed. Få monteret og installeret dit køkken i Silkeborg og omegn samt Bjerringbro og Viborg. Du skal også være meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 61 26 00 03​ eller på e-mail: kjtomreren@gmail.com​.

Vil du ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​​

​Kjellerup Tømreren er altid klar på en snak om jeres byggeprojekt, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning.