Nyt tag

Sikrer dig mod stormvejr og alvorlige skader

Din boligs tag er konstant udsat for påvirkninger fra sol, regn, blæst og sne. Uden et tæt tag får din bolig fugt og træk, og det kan blandt andet resultere i alvorlige råd- og svampeskader. Et tag i dårlig stand er ligefrem livsfarligt i stormvejr.

Ekspertise i nyt tag

Tagbelægninger har naturligvis en begrænset levetid, så du kan være nødt til at udskifte dit tag på grund af nedslidning eller utætheder. Du kan også have fået skader på taget som følge af stormvejr, eller det kan være nødvendigt at skifte taget, fordi det er i dårlig stand eller ikke kan efterisoleres. Uanset om du skal have nyt tag i forbindelse med en større ombygning eller som følge af en stormskade, udfører vi gerne arbejdet hurtigt og effektivt. Vi har ekspertise i nyt tag af stål, tegl, sten, eternit og beton. Vi kan forberede til tagpap, som derefter lægges af vore samarbejdspartnere. Vi har også samarbejdspartnere i Viborg, Bjerringbro, Silkeborg og omegn, der er eksperter i for eksempel kviste.

Vore medarbejdere har mange års erfaring med nyt tag, og vi tilbyder tagentrepriser for både erhverv og boligejendomme. Vi vejleder og rådgiver gerne i hele processen, og vore dygtige arkitekter laver tegninger og design, der passer perfekt på din tagentreprise.

Kontakt din tømrer

Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan uddybe, hvordan vi kan hjælpe med dit tagprojekt nær Silkeborg og Viborg. Ring derudover også meget gerne på tlf.:61 26 00 03​ eller send os en e-mail på: kjtomreren@gmail.com​.

Vil du ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​​

​Kjellerup Tømreren er altid klar på en snak om jeres byggeprojekt, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning.